ON-LINE Týden otevřených dveří 15.-18.4.2024 – přednášky zdarma – zaregistrujte se

Zajímá Vás, jak vypadá studium u nás? Chcete se přesvědčit o znalostech našich lektorů? Během dubnového Týdne otevřených dveří ve Škole Klinické Naturopatie jsme pro Vás připravili ON-LINE odborné a zajímavé přednášky ZDARMA.

REGISTRACE K PŘEDNÁŠKÁM: ZDE .

Termíny živých vysílání: Od 18:00 do 18.30 hodin.

PŘEDNÁŠKY SE BUDOU TAKÉ NAHRÁVAT A VŠEM ZAREGISTROVANÝM ZAŠLEME NA EMAIL V NÁSLEDUJÍCÍM TÝDNU
ODKAZ NA PŘEHRÁNÍ.

Pondělí 15.4.2024
Jak podpořit přirozenou detoxikaci… nejen na jaře – Mgr. Karolína Kunftová

Úterý 16.4.2024
Hudební anatomie člověka – MUDr. Ondřej Nývlt

Středa 17.4.2024
Únava z pohledu funkční medicíny – MUDr. Tereza Černá, CFMP

Čtvrtek 18.4.2024
Představení Školy Klinické Naturopatie – Anežka Samorová
Bludiště premenstruačního syndromu – ředitelka a zakladatelka školy Kateřina Boesenberg, ND: (tato přednáška je natočená a bude zaslán odkaz na přehrání)

Škola Klinické Naturopatie nabízí nejkomplexnější vzdělání v oblasti přírodní medicíny. Studijní obory Klinická naturopatie, Západní fytoterapie a Klinická nutriční medicína jsou v zahraničí ceněnými obory přírodní medicíny a těší se uznání jak veřejnosti, tak i v odborných kruzích.

Výhodou naší školy je, že ji můžete studovat i při zaměstnání, studium je vhodné jak pro laiky, tak i odborníky (výživové poradce/specialisty, nutriční terapeuty, fitness trénéry, zdravotní sestry, lékaře). Výuka víceletých oborů a jednoletého studia probíhá v Praze cca 1x měsíčně od pátku do neděle, záleží na studijním oboru.

Na naší škole můžete studovat víceleté obory, rovněž i jednoleté studium Klinické Naturopatie anebo ON-LINE program celostní péče.

Detailní informace k celému našemu lektorskému sboru najdete přímo ZDE.

O studium je každoročně velký zájem, proto neváhejte s přihlášením. Nové ročníky víceletého a jednoletého studia otevíráme v září 2024, a to již po dvanácté.

REGISTRACE K PŘEDBĚŽNÝM PŘIHLÁŠKÁM: ZDE
Zaregistrovaným zájemcům zašleme přednostně link k závazným přihláškám. Závazné přihlášky budou spuštěny v dubnu/květnu 2024.

Buďte napřed. Studujte s námi.

Vaše dotazy ke studiu směrujte prosím na kolegyni Markétu Škopkovou ze studijního oddělení na email: info@skolanaturopatie.cz nebo na tel. č.: 723 285 842 (po-pá 10:00 – 15:00, mimo tento čas zavolám zpět do 24 hodin).