Přihlášky ke studiu 2024/2025

Vážení zájemci,

již nyní se můžete předběžně zaregistrovat ke studiu na školní rok 2024/25. Všem zaregistrovaným zašleme přednostně informaci o spuštění závazných přihlášek. Závazné přihlášky budou spuštěny v dubnu/květnu 2024.

REGISTRACE: ZDE

V dubnu 2024 se bude konat ON-LINE Týden otevřených dveří, cca od pondělí do čtvrtka v podvečer proběhne každý den živě 30 min. přednáška jednoho z našich lektorů a také v jedné z nich představíme Školu Klinické Naturopatie”. Přednášky nahráváme a po skončení celého týdne obdržíte záznam.

Škola Klinické Naturopatie nabízí nejkomplexnější vzdělání v oblasti přírodní medicíny. Studijní obory Klinická naturopatie, Západní fytoterapie a Klinická nutriční medicína jsou v zahraničí ceněnými obory přírodní medicíny a těší se uznání jak veřejnosti, tak i v odborných kruzích.

Na naší škole můžete studovat víceleté obory, rovněž i jednoleté studium Klinické Naturopatie anebo ON-LINE program celostní péče.

Výhodou naší školy je, že ji můžete studovat i při zaměstnání, studium je vhodné jak pro laiky, tak i odborníky (výživové poradce/specialisty, nutriční terapeuty, fitness trénéry, zdravotní sestry, lékaře). Výuka probíhá cca 1x měsíčně od pátku do neděle, záleží na studijním oboru.

Detailní informace k celému našemu lektorskému sboru najdete přímo ZDE.

O studium na naší škole je každoročně velký zájem, proto neváhejte s přihlášením. Nové ročníky otevíráme v září 2024,
a to již po dvanácté. Buďte napřed. Studujte s námi.

Vaše dotazy ke studiu směrujte prosím na kolegyni Markétu Škopkovou ze studijního oddělení na email: info@skolanaturopatie.cz nebo na tel. č.: 723 285 842 (po-pá 10:00 – 15:00, mimo tento čas zavolám zpět do 24 hodin).

Záznamy všech přednášek z TÝDNE OTEVŘENÝCH DVEŘÍ z roku 2023 najdete ZDE.

Zajímá Vás, jak vypadá studium u nás? Chcete se přesvědčit o znalostech našich lektorů?

Na odkazu výše, na Youtube Školy Klinické Naturopatie, najdete záznamy těchto přednášek zdarma:
Kateřina Boesenberg, ND: Jak dostat mozek do rovnováhy
Pavla Pavlištová: Zdravá domácnost s non toxic
Petra Svobodová: Stabilní glykémie jako klíč k hormonální rovnováze
Mgr. Karolína Kunftová: Jak podpořit regeneraci – po zimě, nemoci či výkonu
Veronika Pecho, manažerka ŠKN: Představení Školy Klinické Naturopatie, jejích studijních programů